fbpx

Maak kennis met NOZA Design!

In een wereld waarin de plasticsoep in de oceaan 1,6 miljoen vierkante kilometers beslaat, wil NOZA Design het anders doen. Cardboard design voor thuis, op kantoor of tijdens een event: onze ontwerpen zijn stevig, duurzaam en te recyclen. We streven naar een duurzame(re) wereld. Niet in de toekomst, maar nú.

Geproduceerd in Nederland…

…Gemaakt door vakmensen. We werken samen met een betrouwbare partner in golfkarton: NOVO Packaging & Warehousing. Dit bedrijf heeft meer dan 65 jaar ervaring in verpakkingen en opslag. Het is gespecialiseerd in golfkartonnen verpakkingen en opvulmaterialen. Deze expertise zetten we nu in om betrouwbare en stevige interieurobjecten te maken.

Verantwoord en duurzaam. 
Duurzaamheid staat voor ons op nummer één. Voor jou ook? Golfkarton is een van de meest milieuvriendelijke materialen. Gemaakt van gerecycled materiaal én recyclebaar.

Oersterk en lichtgewicht. 
Golfkarton is supersterk én licht van gewicht. Op dezelfde locatie waar onze designs worden ontwikkeld, maakt onze partner verpakkingen van golfkarton voor zware industriële toepassingen.

Sinds 2020.
NOZA Design is in 2020 gelanceerd. Aan de start van een decennium waarin circulariteit, duurzaamheid en eerlijke productie een vanzelfsprekendheid werden. 

Puur vakmanschap.
Onze producten worden gemaakt door hardwerkende mensen met een passie voor golfkarton. Onze partner NOVO Packaging & Warehousing werkt 65 jaar ervaring met golfkarton en heeft dus veel kennis over dit materiaal. 

Dutch Design. 
Alle producten en ontwerpen van NOZA Design zijn van Nederlandse bodem. Dat betekent dat jouw order geen onnodige kilometers aflegt. Dat maakt ons nét even anders. 

Snelle service.
Onze service kenmerkt zich door korte lijnen en snelle levering. What you see is what you get: NOZA Design is eerlijk, betrouwbaar en transparant. 


“Onze producten zijn gemaakt van karton dat wordt gebruikt voor verpakkingen in de (maak)industrie: superstevig, slim en efficiënt. Dat zijn onze meubels dus ook. “

– NOZA Design